• Un copil aflat în stare gravă a fost transferat cu avionul SMURD în Germania
  • Pacientul a fost însoțit de o echipă de medici
  • Copilul aflat în stare gravă este diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă

Un copil în vârstă de cinci luni, aflat în stare gravă, a fost transferat cu avionul de la Timișoara la Stuttgart, Germania. Misiunea s-a desfășurat cu o aeronavă SMURD.

Un copil în vârstă de cinci luni, aflat în stare gravă, a fost transferat cu avionul de la Timișoara la Stuttgart, Germania. Misiunea s-a desfășurat marți cu o aeronavă SMURD. Pacientul a fost însoțit de o echipă de medici.

„Un copil în vârstă de 5 luni, aflat în stare gravă, a fost transferat cu avionul SMURD de la Timișoara la Stuttgart, Germania. În aceste momente, avionul Piper PA-42 Cheyenne III desfășoară o misiune aeromedicală externă, pentru salvarea unui copil aflat în stare gravă, diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă.”

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Copilul a fost preluat de pe aeroportul din Timișoara și transferat la o unitate spitalicească din Stuttgart, Germania, pentru a urma un tratament medical specializat. Pe tot parcursul zborului, copilul a fost asistat și monitorizat de o echipă medicală UPU-SMURD București”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I.

De la începutul anului și până în prezent, avionul Piper PA-42 Cheyenne III a executat trei misiuni SMURD.