• COVID-19 l-a ucis pe John Eyers, 42 de ani, un culturist sănătos care a refuzat vaccinul.
  • Pasionat de fitness şi de alpinism, englezul a refuzat să se vaccineze, sperând să se imunizeze făcând boala.
  • Sora lui geamănă a postat pe reţele sociale un mesaj-manifest, precizând că fratele său era „cea mai sănătoasă persoană pe care o cunoştea”.

Pledoarie puternică în Anglia, după ce un britanic sănătos tun a murit de COVID-19. John Eyers era un om în formă, care se bucura de culturism şi de alpinism – așa l-a prezentat, pe scurt, familia sa. Sora lui geamănă a postat pe reţele sociale un mesaj-manifest, precizând că fratele său era „cea mai sănătoasă persoană pe care o cunoştea”. Şi, totuşi, virusul l-a răpus, scrie Mediafax.

John Eyers, expert în construcţii şi concurent la culturism, a murit de COVID-19, susţine sora lui, Jenny McCann, pe Twitter: „Fratele meu geamăn în vârstă de 42 de ani a murit săptămâna trecută în ITU de Covid-19. A murit exact la patru săptămâni după ce a fost testat pozitiv”.

Jenny afirmă că, în urmă cu patru săptămâni, fratele său urca munţii galezi.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Bărbatul, tatăl unei fete de 19 ani, a crezut în imunizarea prin boală: „S-a gândit că dacă va face COVID-19 va fi bine. A crezut că va avea o boală uşoară. Nu a vrut să-şi facă vaccin”.

Femeia afirmă că s-a certat recent cu fratele ei cu privire la vaccinul anti-COVID. A continuat: „Înainte de a fi ventilat, i-a spus medicului că şi-ar fi dorit să fie vaccinat, că şi-ar fi dorit să fi ascultat. Moartea lui este o tragedie. Pur şi simplu, nu ar fi trebuit să se întâmple”.

„Cei doi copii ai mei şi-au pierdut unchiul amuzant. Unchiul care se juca mereu cu ei”, a completat, sfâşiată de durere, McCann.

Şi a încheiat: „Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru ca durerea şi pierderea noastră să îi conducă pe oameni să se vaccineze”.