• Cuplul era împreună de 30 de ani.
  • Ei au murit din cauza complicațiilor Covid-19, îmbrățișați, ținându-i de mână pe copiii lor.
  • Cei doi s-au stins după două săptămâni la terapie intensivă.

Paul Blackwell, în vârstă de 62 de ani și Rose Mary Blackwell, în vârstă de 65 de ani, s-au stins din viață duminică, după două săptămâni de terapie intensivă și câteva zile pe ventilare mecanică la spitalul metodist Harris, a declarat fiul lor Shawn Blackwell pentru CNN.

Amândoi erau profesori la Grand Prairie Independent School District din Grand Prairie, Texas. Rose Mary era profesoară la clasa a doua și tocmai celebrase 20 de ani de când face parte din Travis World Language Academy. Paul a fost profesor de educație fizică și antrenor de fotbal la școala generală Fannin.

Blackwell a spus că părinții săi au lucrat până când s-au îmbolnăvit, în decembrie. Acum câteva zile, fii cuplului au luat decizia grea de a-i deconecta de la aparate, după ce medicii au confirmat că nu există nicio șansă de recuperare, potrivit fiului acestora.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Medicii au spus că nu au văzut deloc progrese și că funcțiile lor vitale generale au scăzut încet”, a spus Blackwell. „Au ajuns la punctul în care nu mai puteau face nimic altceva”.

„Eu și fratele meu am ajuns la concluzia că trebuie să îi lăsăm să plece în pace împreună. Ei erau împreună și se țineau de mână. Eu și fratele meu îi țineam de mână, de asemenea, așa că toți patru ne țineam reciproc de mâini atunci când ambii au fost deconectați de la ventilator.

Grand Prairie Independent School District, școala unde prede femeia, și-a exprimat luni condoleanțele transmise familiei și comunității școlare într-o postare pe social media.
„Ne va fi foarte dor de Rose Mary și Paul. Gândurile și rugăciunile noastre se adresează familiei lor, prietenilor, colegilor de muncă și elevilor, atât actuali, cât și foști”, a scris districtul școlar într-o postare pe Facebook.

Cuplul lasă în urmă patru copii și 20 de nepoți.

„Vreau doar ca oamenii să știe că sunt mândru de oamenii care au fost mama și tatăl meu și de lucrurile pe care le-au realizat”, a spus Blackwell. „Au fost definiția celor mai buni părinți și bunici”.