• Un obstretician din Florida ar fi murit în urma unei reacții puternice după vaccinul anti-Covid.
  • Soția doctorului susține că acesta era perfect sănătos înainte de a fi vaccinat.
  • „A început să aibă simptome ciudate , inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare”, spune ea.
  • Un purtător de cuvânt al Pfizer susține că firma analizează moartea lui Gregory, dar nu cred că moartea lui are vreo legătură cu vaccinul.

Autorităţile medicale și Pfizer investighează cazul unui medic din Florida care a murit de o afecțiune rară la două săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin, transmite NBC Miami.

Doctorul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami, a murit pe 3 ianuarie. Potrivit soției sale Heidi Neckelmann, acesta fusese vaccinat pe 18 decembrie.

Totodată, ea spune că bărbatul a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Deși în prezent nu există dovezi științifice care să sugereze că moartea doctorului a fost cauzată de vaccin, Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA efectuează o investigație de rutină a incidentului.

Doctorul a ajuns la spital cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronică, iar pe 3 ianuarie a făcut un accident vascular cerebral, scrie Daily Mail.

Pfizer a declarat că erau la curent cu investigația CDC în acest caz, făcând publică o declarație în care se spun că „investighează și ei, dar nu cred că există vreo legătură directă cu vaccinul”.