Un medic american a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat. Pfizer investighează: Nu credem că există o legătură

Autorităţile medicale și Pfizer investighează cazul unui medic din Florida care a murit de o afecțiune rară la două săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin, transmite NBC Miami.

Doctorul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami, a murit pe 3 ianuarie. Potrivit soției sale Heidi Neckelmann, acesta fusese vaccinat pe 18 decembrie.

Totodată, ea spune că bărbatul a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare.

Deși în prezent nu există dovezi științifice care să sugereze că moartea doctorului a fost cauzată de vaccin, Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA efectuează o investigație de rutină a incidentului.

Doctorul a ajuns la spital cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronică, iar pe 3 ianuarie a făcut un accident vascular cerebral, scrie Daily Mail.

Pfizer a declarat că erau la curent cu investigația CDC în acest caz, făcând publică o declarație în care se spun că „investighează și ei, dar nu cred că există vreo legătură directă cu vaccinul”.

Exit mobile version