• Acesta nu este un semn că vaccinul nu a funcționat, spun specialiștii în domeniul medical
  • Josh Mugele, medic de Urgență din Georgia, a dat test pozitiv pentru COVID-19
  • Mugele a primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului cu nouă zile înainte de infectare

Protocolul de vaccinare necesită două administrări pentru a fi pe deplin eficient. De asemenea, poate dura până la câteva săptămâni pentru ca persoanele vaccinate să dezvolte imunitate, scriu jurnaliștii de la Business Insider.

A fost doar ghinion„, a spus Mugele. „S-a întâmplat să fiu expus în câteva zile de la administrarea vaccinului, dar acesta este în continuare cel mai bun instrument pe care îl avem pentru combaterea virusului.”

Josh Mugele a lucrat în tura de noapte de Crăciun. El a avut grijă de pacienții cu coronavirus de la începutul pandemiei. Mugele a primit prima doză de vaccin coronavirus Pfizer pe 20 decembrie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Am avut trei gărzi la rând până la data vaccinului”, a declarat pentru Business Insider Mugele, medic de urgență la Centrul Medical Northeast Georgia din Gainesville.

Sincer, am simțit cu adevărat un sentiment de ușurare când, pe 20, am reușit să primesc vaccinul și am crezut că aș putea trece linia de sosire”, a mai spus el.

Ulterior, a avut dureri de cap și tuse, iar testul pentru COVID-19 a fost pozitiv.

„Am fost speriat la început, dar mai mult decât orice, cred că am fost furios”, a spus Mugele. „Am avut o expunere maximă, la fel de mult ca orice medic de urgență din țară, și am fost cruțat timp de 10 luni și apoi să ma infectez imediat după ce am primit vaccinul este frustrant.