• Este primul medic de la spitalul din Galaţi răpus de Covid
  • El avea 68 de ani şi lucra de 22 de ani ca medic oftalmolog
  • Anunţul a fost făcut de reprezentanţii unităţii medicale

Un medic de la Spitalul Județean din Galați a murit din cauza Covid. El este primul cadru medical de la cel mai mare spital din sud-estul României decedat din cauza epidemiei.

Medicul Dan Iacoblev a murit joi noaptea, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați. El a decedat la vârsta de 68 de ani și, timp de 22 de ani, a lucrat ca medic primar oftalmolog la cel mai mare spital din Galați. Decesul a fost anunțat de reprezentanții unității medicale.

„Cu deosebit regret, colectivul Spitalului Clinic Județean Galați anunță trecerea în neființă a domnului doctor Dan Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viață în seara zilei de 3 decembrie 2020, în urma complicațiilor pulmonare grave generate de infecția cu noul coronavirus. Domnul doctor Dan Iacoblev a decedat în secția AT I a spitalului în care, timp de 22 de ani, și-a dedicat întreaga experiență profesională pacienților cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat și muncitor, un om excepțional, de o probitate morală desăvărșită, o modestie și o noblețe sufletească rar întâlnită și un coleg extraordinar”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Galați.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dan Iacoblev era pensionar, dar lucra cu normă întreagă la spitalul din Galați.