Un membru al bisericii a murit de Covid, după ce s-a declarat împotriva vaccinului: „Țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă”

Managerul Spitalului „Victor Babeș”: După 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări Sursa: Profimedia
  • Un cunoscut antivaccinist a murit de Covid-19.
  • Bărbatul a fost internat în spital luna trecută și a refuzat la început intubarea.
  • Stephen Harmon: „Dumnezeu mă poate vindeca de prostul vostru de ventilator”

Un membru al bisericii Hillsong, un cunoscut antivaccinist, a murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. „Am 99 de probleme, dar vaccinarea nu e una din ele”, a scris Stephen Harmon pe rețelele de socializare, pe 3 iunie.

Stephen Harmon, în vârstă de 34 de ani, a murit miercuri la Centrul Medical Regional Corona, Los Angeles. Moartea sa a fost anunțată de fondatorul Hillsong, Brian Houston, transmite Independent.

Bărbatul a fost internat în spital luna trecută după ce a contractat virusul şi a făcut pneumonie. În ultimele zile de viață, acesta a postat fotografii cu el pe patul de spital.

„Vă rog să vă rugați, ei chiar vor să mă intubeze și să mă pună pe un ventilator. Chiar și cele mai mici mișcări, ritmul cardiac crește și dependența de oxigen crește. și vă rog, nu cer părerea nimănui cu privire la intubare, voi face propria alegere, cer rugăciune”, a scris el duminică. 

Bărbatul a refuzat la început intubarea

„Dacă nu aveți încredere că Dumnezeu mă poate vindeca de prostul vostru de ventilator, atunci țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă; nu există loc aici pentru frică sau lipsă de credință”, a scris el, potrivit The Independent.