• Centrul de vaccinare de tip drive-thru a fost amenajat în parcarea Centrului Comercial Esplanada (Cora Pantelimon).
  • Radu Mihaiu: „Ne-am dorit să oferim accesul rapid și facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze – bucureșteni”.

Un nou centru de vaccinare de tipul drive-thru a apărut în București. Acesta este deschis începând de vineri în parcarea unui mare centru comercial din Sectorul 2.

Centrul de vaccinare de tip drive-thru a fost amenajat în parcarea Centrului Comercial Esplanada (Cora Pantelimon). Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că organizarea s-a făcut în regim de urgență.

„Am urgentat deschiderea unui astfel de centru și în sectorul nostru, căci s-a dovedit a fi un model mai atractiv pentru români. Ne-am dorit să oferim accesul rapid și facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze – bucureșteni, persoane din zonele limitrofe sau în tranzit prin București. Este o formulă simplă și practică – direct din mașină, doar cu buletinul, fără programare în platformă, fără zile de așteptare”, a anunțat, pe Facebook, Radu Mihaiu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Centrul de vaccinare are program zilnic în intervalul 8.00-20.00. În interior sunt organizate patru fluxuri de vaccinare cu o capacitate de 800-1.000 de persoane vaccinate pe zi.

Vaccinul folosit este cel produs de compania Pfizer BionTech și poate fi administrat inclusiv celor care vin pentru a doua doză.