• Un pacient a fost transferat de la Spital din Roman la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi fără degetul amputat.
  • Asistenta de pe ambulanţă a uitat să ia şi recipientul cu gheaţă în care se afla inelarul.
  • Bărbatul în vârstă de 54 de ani își pierduse degetul în urma unui accident de muncă.

Un pacient în vârstă de 54 ani a fost transferat de la Spital Municipal Roman la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iaşi, după ce asistenta a uitat să ia recipientul cu degetul amputat în urma unui accident de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Andreea Trifan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că medicul din Unitatea de Primiri Urgenţe i-a pus în vedere asistentei de pe ambulanţă, la predarea pacientului, că degetul secționat se află în acel recipient, dar aceasta a omis să îl ia.


Potrivit acesteia, pacientul a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe la ora 8,25, după ce a suferit un accident de muncă în urma căruia i-a fost retezat degetului inelar şi i-a fost secționat tendonul de la mâna stângă. I-a fost făcută o radiografie, iar medicul urgentist a solicitat transferul pacientului la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la Secţia Chirurgie plastică.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ nu a prezentat, deocamdată, nici un punct de vedere cu privire la acest incident.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE