Unde va fi deschis primul centru de vaccinare în regim non-stop din România

  • Primul centru de vaccinare din țară, care va fi deschis non-stop, va fi în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara
  • Va avea patru fluxuri pe zi și patru fluxuri pe noapte
  • Anunțul a fost făcut de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth

Din 23 martie, va fi deschis primul centru de vaccinare din România care va funcționa în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timișoara, a anunțat prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

Acest centru de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Se va folosi doar vaccinul Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului“, a scris Zoltan Nemeth, pe Facebook.

Prefectul județului a menționat și că Timiș va primi noi doze de vaccin Pfizer/BioNTech: „Începând cu 23 martie, în județul nostru, vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer, ocazie cu care o să fie deschis și primul centru de vaccinare din România care va funcționa în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă“.