• Valentin Stan: Cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului
  • Valentin Stan: Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie?
  • Valentin Stan: Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin

Inegalabilul Valentin Stan s-a întors la Marius Tucă. Analistul ne-a vorbit despre tot ce mișcă-n țara asta, cele văzute, dar și cele nevăzute. Iată cele mai importante declarații.

Valentin Stan: „Care nu investește în sănătatea oamenilor și cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului. Știm că nu există testare gratuită în spitale. În momentul în care vezi așa ceva îți pui întrebarea , cum e cu vaccinarea asta? Vezi băieții ăștia din Est, nu prea se vaccinează . Știi de ce? Îi prostești mai greu pentru că sunt obișnuiți cu cei care mint. Ăștia nu prea pun botul”

Valentin Stan: „Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie? Nu poți! Valentin Stan: Nu există grija față de poporul român fără testare gratuită, fără tratament. Statul român nu a livrat 2 componente esențiale, fără de care nu poți gestiona testarea gratuită”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Valentin Stan: „Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin. Unde a învățat treaba asta cu știință ? Deci vaccinații nu transmit. Datele astea arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată”