• Valentin Stan: Cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului
  • Valentin Stan: Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie?
  • Valentin Stan: Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin

Inegalabilul Valentin Stan s-a întors la Marius Tucă. Analistul ne-a vorbit despre tot ce mișcă-n țara asta, cele văzute, dar și cele nevăzute. Iată cele mai importante declarații.

Valentin Stan: „Care nu investește în sănătatea oamenilor și cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului. Știm că nu există testare gratuită în spitale. În momentul în care vezi așa ceva îți pui întrebarea , cum e cu vaccinarea asta? Vezi băieții ăștia din Est, nu prea se vaccinează . Știi de ce? Îi prostești mai greu pentru că sunt obișnuiți cu cei care mint. Ăștia nu prea pun botul”

Valentin Stan: „Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie? Nu poți! Valentin Stan: Nu există grija față de poporul român fără testare gratuită, fără tratament. Statul român nu a livrat 2 componente esențiale, fără de care nu poți gestiona testarea gratuită”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Valentin Stan: „Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin. Unde a învățat treaba asta cu știință ? Deci vaccinații nu transmit. Datele astea arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată”