• Plămânii artistului au fost afectați de boală
  • La începutul lunii aprilie, Victor Socaciu a organizat un festival de muzică folk
  • Victor Socaciu are 68 de ani și a fost internat în spital acum două zile

Cantautorul Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este internat la Spitalul Monza, din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Prietenul său, Ducu Bertzi, a declarat pentru MEDIAFAX că starea lui este acum stabilă.

Folkistul Victor Socaciu s-a simțit rău și a mers la spital la sfârșitul săptămânii trecute, iar testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Internat la Spitalul Monza, din Capitală, starea lui s-a ameliorat și este, în prezent, stabilă, potrivti informațiilor primite din partea prietenului său de scenă, Ducu Bertzi.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Starea lui este stabilă acum. Mă rog să treacă cu bine peste acest moment greu! I-am transmis să aibă încredere în medici, răbdare, și totul va fi bine”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, cantautorul Ducu Bertzi.

Cu o săptămână înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun”, pe care îl organizează, unde, din cauza pandemiei în sală au fost doar 20 – 30 de persoane.

Victor Socaciu este născut la Brașov, este cunoscut pentru muzica folk, a fost realizator tv, fost parlamentar și fost diplomat. A debutat în lumea artistică în timpul școlii, în trupa Zodiac.

În 1974 a debutat la Cenaclul Flacăra, la Teatrul Național, iar un an mai târziu are debutul la radio, pentru ca în 1976 să debuteze în televiziune.

În 2008 a fost ales deputat din partea PSD, iar în 2014 a fost numit consul general al României la Montreal.