• Personalul aeroportului, îmbrăcat în costume de protecție, a fost filmat împingând o mulțime de oameni în interiorul aeroportului
  • Oamenii au fost obligați să se testeze după ce un angajat al aeroportului a fost depistat pozitiv
  • Pe fondul temerilor de carantină obligatorie de 14 zile, grupul a încercat să scape

Un aeroport din China a fost cuprins de haos după ce un muncitor a fost testat pozitiv pentru Covid-19, determinându-i pe oficiali să ordone teste la nivelul întregului aeroport, relatează DailyMail.

Personalul îmbrăcat în costume de protecție a fost filmat forțând o mulțime uriașă într-o zonă de subsol a aeroportului Shanghai Pudong din centrul financiar al țării. Dar, pe fondul temerilor de carantină obligatorie de 14 zile, mulți membri ai grupului au încercat să scape.

Alte clipuri au prezentat un val de oameni care încearcă să scape printr-o rampă. Angajații aeroportului au încercat să-i oprească. Unele surse menționează că aeroportul testează doar membrii personalului, în timp ce altele susțineau că toți, inclusiv pasagerii erau supuși noilor reguli.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?

O echipă de experți urmărește persoanele care ar fi putut fi expuse și iau măsuri preventive adecvat.

China continentală a raportat 17 noi cazuri Covid-19 sâmbătă, și 16 ziua precedentă. Dintre acestea, 3 cazuri sunt prin transmitere locală și nouă cazuri provenind din străinătate, a declarat duminică Comisia Națională de Sănătate.