• Vineri, de la ora 15:00, încep înscrierile pentru etapa a doua de vaccinare
  • Angajații se pot înscrie individual sau pot fi înscriși de angajator
  • Numărul de call-center la care te poți programa este 021.41.44.425
  • Vaccinarea propriu-zisă va începe în 18 ianuarie

Mai este o zi până începe a doua etapă a vaccinării. Vineri, de la ora 15:00, încep și înscrierile pe site-ul oficial. Te vei putea vaccina, însă, cel mai devreme, în 18 ianuarie.

Dacă faci parte din categoriile esențiale, înscrierea o face angajatorul. El poate stabili și care va fi centrul la care vei merge sau poate face doar înscrierea în platforma online, iar tu finalizezi programarea. Trebuie sa stii că ai posibilitatea să te programezi și prin call center.

Dacă ai o boală cronică, te poate înscrie medicul de familie, direcția de asistență socială din primărie sau te poți înscrie chiar tu, pe platforma online sau cu ajutorul celor de la call-center.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

Dacă vrei să îți înscrii părinții sau copiii de peste 16 ani care au o boală cronică, o poți face pe platforma online sau la call center, unde poți înregistra cel mult 10 persoane din familie. Chiar dacă te vei înscrie vineri, nu vei putea să te vaccinezi decât luni.

Vom avea 750 de centre de vaccinare. Pe 15 ianuarie, mai puțin de 400 vor fi pregătite. Celelalte se deschid cinci zile mai târziu.