• William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani
  • El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020
  • De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat, peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani, informează BBC.

El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020 la Spitalul Universitar din Coventry. Totuși, cel care poartă numele fostului dramaturg nu a fost primul om imunizat, o femeie i-a luat-o în față, Margaret Keenan.

William Shakespeare a murit în același spital în incinta căruia a primit vaccinul, după ce s-a simțit rău mai multe zile la rând. Decesul său nu are legătură cu vaccinul. Fotografia lui a devenit virală în toată lume, împreună cu cea a primei femei vaccinate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a spus Jayne Innes, consilier local în Coventry.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat, peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.