• Ionuț Popa a murit la vârsta de 67 de ani
  • Antrenorul avea probleme de sănătate, iar pe 9 iunie suferise un stop cardio-respirator, fiind transferat la secția ATI, unde a stat în comă
  • Ionuț Popa a antrenat echipe precum UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, CS Mioveni, Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi ACS Poli Timişoara

Ionuț Popa a murit la vârsta de 67 de ani, după ce a pierdut lupa cu boala. El se afla la Spitalul Județean Arad, unde fusese adus pe 9 iunie, când a suferit un stop cardio-respirator.

Atunci, el a avut nevoie de resuscitare și a fost transferat la secția ATI, unde a stat în comă, iar mai apoi în moarte cerebrală.

Născut la Pesac, în judeţul Arad, la data de 17 aprilie 1953, Ionuț Popa a fost jucător la Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

A reușit să promoveze UTA Arad în Liga 1, iar apoi a mai antrenat la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

Ultimul meci ca antrenor a fost tot la UTA Arad, în iunie 2019, victoria cu 2-1 împotriva ACS Poli Timișoara, fosta echipă antrenată.

Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.

Ionuț Popa este ultimul antrenor care a promovat echipa UTA în Liga 1, în 2012.

La data de 17 aprilie 2020, Ionuț Popa a împlinit 67 de ani.