• Inter a eliminat-o pe AC Milan din Cupa Italiei, scor 2-1
  • Ciprian Tătăruşanu a fost titular pentru „diavoli” şi a avut mai multe intervenţii salvatoare
  • Inter va juca în semifinale cu câştigătoarea dintre Juventus şi SPAL

AC Milan, cu Tătărușanu titular, a fost eliminată marți seara din Cupa Italiei, în sferturile de finală ale competiției, cu un gol primit în minutele de prelungire ale partidei.

Derby della Madonnina, eterna confruntare a rivalelor AC Milan și Internaționale Milano, s-a jucat de data aceasta, marți seara, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ciprian Tătărușanu a fost titular la AC Milan, în timp ce celălalt internațional român, portarul Andrei Radu, a fost rezervă la Inter.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Înger și demon al partidei a fost pentru AC Milan superstarul Zlatan Ibrahimovic, care după ce a deschis scorul în minutul 31, a reușit să primească două cartonașe galbene, fiind eliminat în minutul 58.

În doar 10 oamenim, Tătărușanu & Co au făcut față mai greu ofensivei lui Inter, care a egalat în minutul 71 din penalty, executat de Lukaku.

Tătărușanu a avut câteva intervenții salvatoare, ce puteau duce partida în prelungiri, însă nu a mai putut face nimic la șutul perfect, din lovitură liberă, al lui Eriksen din minutul 90+7, plasat în vinclul stâng al porții apărate de român.

Partida s-a încheiat 2-1 (0-1), Inter Milano urmând să joace în semifinale cel mai probabil cu Juventus, care se confruntă în sferturi cu divizionara secundă Spal.