Adrian Mihalcea a fost demis de la Dinamo, după ce echipa a ajuns pe loc de retogradare

Sursă foto: Sports Pictures

Milionarii planetei cer să fie taxați mai mult pentru a ajuta în criza Covid-19. „Taxați-ne imediat, subtanțial, permanent”
Adrian Mihalcea a fost demis de suporterii dinamoviştii din Programul DDB (Doar Dinamo Bucureşti)
Aceştia au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă
În locul lui Mihalcea a fost instalat Gigi Mulţescu, în timp ce Cornel Ţălnar va fi secundul său

Doar 7 partide a rezistat Adrian Mihalcea la Dinamo. Fostul atacant al „câinilor” a obţinut o singură victorie în 7 partide pe banca lui Dinamo iar echipa a ajuns pe loc retrogradabil în Liga 1.

Programul Doar Dinamo Bucureşti a anunţat că a preluat controlul clubului şi prima decizie majoră este schimbarea lui Adrian Mihalcea. În locul acestuia a fost numit Gheorghe Mulţescu, urmând ca secund să fie Cornel Ţălnar.

„Board-ul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Mulţescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenţii” au anunţat suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo este pe locul 7 în play-out cu 21 de puncte după 7 partide, la 1 punct în spatele celor de la Poli Iaşi şi la 5 puncte sub Academica Clinceni.