Milionarii planetei cer să fie taxați mai mult pentru a ajuta în criza Covid-19. „Taxați-ne imediat, subtanțial, permanent”
Adrian Mihalcea a fost demis de suporterii dinamoviştii din Programul DDB (Doar Dinamo Bucureşti)
Aceştia au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă
În locul lui Mihalcea a fost instalat Gigi Mulţescu, în timp ce Cornel Ţălnar va fi secundul său

Doar 7 partide a rezistat Adrian Mihalcea la Dinamo. Fostul atacant al „câinilor” a obţinut o singură victorie în 7 partide pe banca lui Dinamo iar echipa a ajuns pe loc retrogradabil în Liga 1.

Programul Doar Dinamo Bucureşti a anunţat că a preluat controlul clubului şi prima decizie majoră este schimbarea lui Adrian Mihalcea. În locul acestuia a fost numit Gheorghe Mulţescu, urmând ca secund să fie Cornel Ţălnar.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Board-ul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Mulţescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenţii” au anunţat suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo este pe locul 7 în play-out cu 21 de puncte după 7 partide, la 1 punct în spatele celor de la Poli Iaşi şi la 5 puncte sub Academica Clinceni.