• Sir Alex Ferguson este protagonistul unui documentar despre cariera lui.
  • „Sir Alex Ferguson: Never Give In” va fi lansat la cinema pe 27 mai, şi pe 29 mai pe Amazon Prime.
  • Scoţianul are 13 titluri de campion al Angliei şi 2 Champions League câştigate cu United.

Alex Ferguson, legendarul antrenor al celor de la Manchester United, are un documentar. Managerul „diavolilor roşii” dezvăluie câteva dintre secretele care l-au făcut cel mai de success antrenor din istoria Marii Britanii. Ferguson a câştigat 38 de trofee de-a lungul celor 27 de ani petrecuţi pe Old Trafford.

„Obişnuiam să stau în pat şi să mă gândesc la ce aş putea să le comunic jucătorilor mei care să aibă un impact asupra lor. Vorbeam despre mineri, lucrători pe şantiere navale, sudori, fabricanţi de unelte. Voiam să le inspir sentimentul că munca bunicilor şi bunicelor este parte din ei”, declara Alex Ferguson.

Ferguson a crescut generaţii întregi de fotbalişti, iar temperamentul său de scoţian a ieşit la iveală în câteva confruntări cu aceştia. Pe David Beckham l-a lovit cu o gheată în cap, când nu l-a ascultat.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Într-un meci cu Arsenal am făcut câteva greşeli. Iar el (n.r. – Alex Ferguson) a intrat în vestiar şi am schimbat câteva cuvinte. A venit către mine şi a dat cu piciorul într-o grămadă de echipament de pe jos. Am văzut cum vine spre mine o gheată care m-a lovit”, afirma David Beckham.