• Portarul lui Liverpool, Alisson, a marcat în meciul cu West Bromwich Albion
  • West Bromwich Albion – Liverpool 1-2
  • Ultima dată când un portar a marcat în Premier League a fost acum 8 ani

Uneori, când ai nevoie de un gol salvator, marchezi cu… portarul! Alisson i-a adus victoria lui Liverpool în meciul cu West Bromwich Albion și îi ține pe „Cormorani” în lupta pentru un loc de Champions League.

Portarul brazilian a urcat în careul advers și a marcat cu capul la ultima fază a meciului. A fost pentru prima dată în istoria lui Liverpool când un portar marchează. După meci, Alisson a fost copleșit de emoții când și-a amintit de tatăl său pe care l-a pierdut în urmă cu trei luni și căruia i-a dedicat golul marcat în minutul 90+5.

Alisson Becker, Liverpool: „Sunt prea emoționat, după ultimele luni, pentru tot ce mi s-a întâmplat mie sau familiei mele. Dar fotbalul e viața mea. Jucam de când mă știu cu tatăl meu. Mi-ar fi plăcut să fie și el aici să mă vadă, dar sunt sigur că mă vede, cu un înger păzitor lângă el și sărbătorește.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

După meciul de seară, Alisson a intrat într-un grup exclusivist, acum cu șase membri, al portarilor care au reușit să marcheze în Premier League. Ceilalți portari care au reușit să marcheze în campionatul englez sunt: Peter Schmeichel (2001), Brad Friedel (2004), Paul Robinson (2007), Tim Howard (2012) și Asmir Begovic (2013). Alisson este, de asemenea, singurul portar care a marcat cu capul în Premier League.