• Succesul necesită multe sacrificii: timp bani, energie și multă muncă.
  • Ca să ai succes și faimă la 20 de ani trebuie să munești și să renunți la copilărie.
  • Pentru realizarea visurilor, vechile obiceiuri le poți transforma în motivație.

Când îți dorești cu adevărat să ajungi sus, te dezici de multe lucruri. Sau le poți transforma din obiceiuri și plăceri, într-o motivație adevarată.

Ana Maria Branza, campioană mondială la scrimă, a declarat pentru Aleph News: Nu simt că mi-am sacrificat copilaria pe altarul performanței, dar bineînțeles că au fost renunțări, mai ales în a doua parte a carierei în care am lipsit din momente importante din vița de familie și din vieșile prietenilor mei.

Cât despre partea de alimentație n-aș putea să spun vreodată că am fost sportivul care să renunțe la, nu știu, să spun, o prajitură sau o recompensă. Știam că fiecare amandină se va traduce într-un număr mai mare de fandări.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ana Maria Brânză s-a născut în 26 noiembrie 1984, la Bucureşti. În 2008, la JO de la Beijing, a cucerit medalia de argint. A câştigat titlul mondial cu echipa de spadă a României în 2010 (Paris) şi 2011 (Catania). A fost medaliată cu bronz la CM 2002 (Lisabona) şi 2011 (Catania), la individual. La CE a obţinut titlul cu echipa în 2006 (Izmir), 2008 (Kiev), 2009 (Plovdiv) şi 2011 (Sheffield), precum şi locul 2 în 2008 (Kiev) şi 3 în 2011 (Sheffield), la individual, conform Wikipedia.