• FC Hermannstadt a anunţat că impresara Anamaria Prodan va investi în clubul din Sibiu
  • Echipa sibiană este pe locul 3 în clasamentul din play-out-ul Ligii 1
  • Sâmbătă, 13 iunie, FC Hermannstadt va juca primul meci oficial, după reluarea campionatului

Anamaria Prodan a bătut palma cu FC Hermannstadt. Impresara a decis să se implice atât financiar, cât sportiv la echipa clasată pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1. Anunţul a fost făcut de gruparea din Sibiu. FC Hermannstadt este deţinută de Primăria Sibiu, iar preşedintele echipei este Iuliu Mureşan, în timp ce antrenor este Vasile Miriuţă.

Hermannstadt va juca primul meci oficial, după pauza cauzată de epidemia de coronavirus, sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Sepsi, de la ora 17:00.

„Venim cu informaţii de ultimă oră şi veşti bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt şi fotbalul sibian! Cu puţine momente în urmă, finanţatorii FCH au ajuns la o înţelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât şi pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunţă investiţii importante pe termen lung.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezenţa doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!

Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH!”,