• Andre Wisdom a fost înjunghiat şi jefuit când îşi părăsea propria maşină
  • Wisdom se află la spital, starea lui fiind stabilă
  • Andre Wisdom a jucat între 2012 şi 2017 la FC Liverpool, plecând la Derby County în 2017

Fundaşul celor de la Derby County, Andre Wisdom, se află în spital după ce a fost înjunghiat şi jefuit. Fostul junior al celor de la Liverpool a fost atacat când mergea în vizită la o rudă în cartierul Toxteth din Liverpool. 

Sora jucătorului a fost cea care a povestit pentru presa engleză: „A fost înjunghiat şi se află la spital. Este în stare stabilă şi celălalt frate al nostru e pe drum spre spital. E o nebunie, nu îmi vine să cred”

Atacul a avut loc la doar câteva ore după partida câştigată de Derby County cu 2-1 în faţa lui Reading, meci în care Wisdom a fost folosit pe parcursul celor 90 de minute. Cei de la Derby County au confirmat incidentul. 

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Derby County Football Club poate să confirme că Andre Wisdom a fost victima unui asalt neprovocat şi jefuit. A suferit răni care au dus la internarea sa în spital, fiind în stare stabilă. Poliţia din Merseyside investighează şi clubul este determinat să-l ajute pe Andre şi pe familia acestuia. Nu vom mai face alte comentarii pentru moment”, a spus purtătorul de cuvânt al clubului.

Un mesaj de susţinere a fost postat de echipă și pe Twitter.