Andre Wisdom, jucător la Derby County, a fost înjunghiat și jefuit după meciul cu Reading

Andre Wisdom, jucător la Derby County, a fost înjunghiat și jefuit după meciul cu Reading Sursă foto: Twitter
  • Andre Wisdom a fost înjunghiat şi jefuit când îşi părăsea propria maşină
  • Wisdom se află la spital, starea lui fiind stabilă
  • Andre Wisdom a jucat între 2012 şi 2017 la FC Liverpool, plecând la Derby County în 2017

Fundaşul celor de la Derby County, Andre Wisdom, se află în spital după ce a fost înjunghiat şi jefuit. Fostul junior al celor de la Liverpool a fost atacat când mergea în vizită la o rudă în cartierul Toxteth din Liverpool. 

Sora jucătorului a fost cea care a povestit pentru presa engleză: „A fost înjunghiat şi se află la spital. Este în stare stabilă şi celălalt frate al nostru e pe drum spre spital. E o nebunie, nu îmi vine să cred”

Atacul a avut loc la doar câteva ore după partida câştigată de Derby County cu 2-1 în faţa lui Reading, meci în care Wisdom a fost folosit pe parcursul celor 90 de minute. Cei de la Derby County au confirmat incidentul. 

„Derby County Football Club poate să confirme că Andre Wisdom a fost victima unui asalt neprovocat şi jefuit. A suferit răni care au dus la internarea sa în spital, fiind în stare stabilă. Poliţia din Merseyside investighează şi clubul este determinat să-l ajute pe Andre şi pe familia acestuia. Nu vom mai face alte comentarii pentru moment”, a spus purtătorul de cuvânt al clubului.

Un mesaj de susţinere a fost postat de echipă și pe Twitter.