Pentru orice fotbalist, prima convocare la echipa națională este un moment unic în viața lui. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova. Invitat la emisiunea „Viața mea în fotbal”, Andrei și-a amintit cum a decurs debutul la naționala României.

Andrei Ivan: Nu am cuvinte să spun în acel moment câte emoții aveam, când știam că am fost convocat la națională. În primul rând jucam cu Italia, și îmi aduc aminte și trebuia să joc cu casca pe cap, că era o perioadă când am avut fisură. Și mi-a spus domnul Iordănescu “Andrei, vino, că trebuie să intri”, în minutul 85. Am lăsat casca, nu am mai luat-o, de emoții ce aveam. Am intrat direct în teren și mi-am ajutat echipa. Am și egalat, am făcut 2-2.

Care este cea mai frumoasă amintire a lui Andrei alături de părinții săi, sau care este fotbalistul său preferat, atât din România cât și din lume, afli doar dacă urmărești emisiunea integrală „Viața mea în fotbal”, difuzată exclusiv pe alephnews.ro și mediafax.ro.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN