Anglia 1 – 0 România. „Tricolorii” pierd dintr-un penalty, după un joc bun făcut de băieții lui Mirel Rădoi

Sursa foto: Profimedia
  • Anglia 1-0 România
  • Meciul s-a jucat pe stadionul Riverside, unde Steaua a pierdut, 4-2, în 2006 împotriva lui Middlebrough
  • Răzvan Marin, Sorescu, Stanciu, Cicâldău sau Ivan au avut șanse bune de a marca

Regretăm o dată în plus că naționala de fotbal nu s-a calificat la Euro. Azi România a fost aproape de un rezultat mare cu Anglia.

România lui Rădoi a fost curajoasă în prima repriză și a avut mai multe ocazii – Răzvan Marin, Sorescu și Stanciu puteau să ducă România în avantaj. Tot în prima repriză, Anglia a răspuns cu două bare.

Golul a venit până la urmă în poarta noastră. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marcus Rashford, dintr-o lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Tiberiu Căpușă, abia intrat de 2 minute.

Niță s-a revanșat mai târziu – cand a aparat un penalty făcut de Chiricheș. România a pierdut cu 1-0 pentru că Cicâldău și Ivan nu au reusit sa bage mingea în poartă pe final de meci. Anglia nu a mai bătut România de când era campioană mondială – acum peste 50 de ani.

Pe partea ofensivă, am văzut un joc bun al „tricolorilor”, cu multe ocazii și combinații plăcute ochiului, dar defensiva a avut mai multe momente de ananghină. Niță s-a făcut remarcat din nou, iar Chiricheș a scos o minge de pe linia porții într-un stil mare