• Walter Zenga a fost vaccinat de patru ori, de două ori cu Sinopharm şi de două ori cu Pfizer.
  • A fost nevoit să fie vaccinat încă o dată cu schema completă pentru a obţine certificatul verde european.
  • Zenga, fost jucător la Inter Milano şi naţionala Italiei, a antrenat în România la FC Naţional, FCSB şi Dinamo Bucureşti.

Walter Zenga, fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo Bucureşti, are o poveste surprinzătoare. Antrenorul italian a fost vaccinat de patru ori împotriva COVID-19, dezvăluire făcută pe contul personal de Instagram.

Zenga, fără angajament după despărţirea de clubul italian Cagliari, locuieşte în Emiratele Arabe Unite şi a făcut schema completă de vaccinare cu serul de la Sinopharm, care însă nu este recunoscut în Uniunea Europeană.

Aşadar, pentru a se întoarce în Italia şi a obţine certificatul verde european, Zenga a trebuit să fie vaccinat încă o dată, de data aceasta cu Pfizer.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

„Există cei care nu se vaccinează, cei care fac rapel și cei ca mine care decid să facă după două doze de Sinopharm și o a treia și a patra doză de Pfizer. De ce? Să obțin certificatul verde și să pot rămâne în Italia și să pot urmări fotbalul meu iubit”, a scris pe contul de Instagram italianul în vârstă de 61 de ani.