Antrenorul italian Walter Zenga a fost vaccinat de patru ori anti-Covid. Care este motivul

Zenga locuieşte în Emiratele Arabe Unite şi a fost vaccinat iniţial cu Sinopharm. Foto: Instagram / Walter Zenga
  • Walter Zenga a fost vaccinat de patru ori, de două ori cu Sinopharm şi de două ori cu Pfizer.
  • A fost nevoit să fie vaccinat încă o dată cu schema completă pentru a obţine certificatul verde european.
  • Zenga, fost jucător la Inter Milano şi naţionala Italiei, a antrenat în România la FC Naţional, FCSB şi Dinamo Bucureşti.

Walter Zenga, fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo Bucureşti, are o poveste surprinzătoare. Antrenorul italian a fost vaccinat de patru ori împotriva COVID-19, dezvăluire făcută pe contul personal de Instagram.

Zenga, fără angajament după despărţirea de clubul italian Cagliari, locuieşte în Emiratele Arabe Unite şi a făcut schema completă de vaccinare cu serul de la Sinopharm, care însă nu este recunoscut în Uniunea Europeană.

Aşadar, pentru a se întoarce în Italia şi a obţine certificatul verde european, Zenga a trebuit să fie vaccinat încă o dată, de data aceasta cu Pfizer.

„Există cei care nu se vaccinează, cei care fac rapel și cei ca mine care decid să facă după două doze de Sinopharm și o a treia și a patra doză de Pfizer. De ce? Să obțin certificatul verde și să pot rămâne în Italia și să pot urmări fotbalul meu iubit”, a scris pe contul de Instagram italianul în vârstă de 61 de ani.