Arena Națională va găzdui 3 meciuri din grupa C la EURO 2020. Cât ar cheltui un austriac dacă vrea să vadă toate meciurile Austriei

  • Arena Națională va găzdui 3 meciuri din grupa C la EURO 2020
  • Din grupa C vor face parte Austria, Olanda, Ucraina și Macedonia de Nord
  • Un austriac ar cheltui minim 413 euro dacă nu vrea să piardă niciun meci al Austriei

Dacă nu am fost noi în stare să ne calificăm la EURO și să luăm tramvaiul până la Arena Națională, vin alții cu avionul să se bucure de Campionatul European.

La București se vor juca trei partide din grupa C. Vorbim de meciuri ale Olandei, Ucrainei, Macedoniei de Nord și Austriei. Să luăm exemplul unui fan austriac care nu vrea să piardă niciun meci al echipei iubite. Să-i spunem Franz.

Pentru primul meci al Austriei, Franz vine la București, dă pe avion între 20 și 90 de euro, în funcție de cât de zgârcit e, mănâncă un șnițel vienez în centrul vechi și bea 3-4 beri ca să se simtă ca acasă. Dă pe ele în medie 60-70 de lei. Se cazează la Intercontinental, că doar se respectă, și dă pe cameră aproape 160 de euro pe noapte în perioada Campionatului European.

Apoi, bate Austria, merge pentru următorul meci la Amsterdam. Dă 35 de euro cu BlueAir până în capitala Olandei.

Acolo nu mai poate să bea la fel de multe beri ca la noi în centru,
că sunt mai scumpe, dar sigur își ține ceva bani deoparte pentru distracție.

Dacă bate Austria pe Olanda mai vedem, dar acum Franz trebuie să se întoarcă la București pentru ultimul meci din grupă. Dă 82 de euro de data asta, se cazează și mănâncă în aceleași locuri că i-a plăcut.

Și într-un final, după ultimul meci, ca să se întoarcă la Viena, Franz mai scoate din buzunar între 56 și 70 de euro.