• Ashleigh Barty – Karolina Pliskova 6-3, 6-7, 6-3
  • Ashleigh Barty a câștigat Wimbledon pentru prima oară în carieră
  • Novak Djokovic – Matteo Berrettini se joacă duminică, de la ora 16:00

Am aflat cine e primul câștigător de anul acesta de la Wimbledon. Ashley Barty a câștigat finala împotriva Karolinei Pliskova.

Barty s-a impus cu 6-3, 6-7, 6-3, după o finală foarte spectaculoasă. Ambele jucătoare au ajuns în ultimul act de la Wimbledon pentru prima dată în carierele lor, dar iată că numărul 1 WTA și-a respectat statutul de favorită și a triumfat în cel mai vechi turneu de Grand Slam din istorie. S-a văzut după cum a început meciul că australianca a fost mai hotărâtă și a câștigat primele 3 game-uri la 0. Barty va primi pentru succesul ei 1,7 milioane de lire sterline și 2000 de puncte, dar nu e de neglijat nici performanța Karolinei Pliskova.

Campionul la masculin îl aflăm duminică. Finala dintre Novak Djokovic și Matteo Berrettini se joacă de la ora 16:00. Italianul e la prima finală Wimbledon din carieră, în timp ce Nole e la a șaptea. În același timp, Djokovic speră la al 20-lea turneu de Grand Slam câștigat în carieră, titlu cu care i-ar egala pe Nadal și Federer, care dețin recordul în momentul acesta

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA