Australian Open: Jucătorii au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel

Australian Open: Jucătorii au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel

Australian Open: Jucătorii au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel

Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, a schimbat camerele după ce a găsit un şoarece, dar a spus că noua ei cameră este şi ea infestată.

Tânăra de 26 de ani se numără printre cele aproximativ 70 de persoane, jucători şi anturajele lor, carantinate în camerele lor de hotel timp de 14 zile, din cauza Covid-19.

Ministrul administraţiei de stat din Victoria, Lisa Neville, a „încurajat” jucătorii să „minimizeze interacţiunea” cu şoarecii.

Din câte am înţeles, s-ar putea ca şoarecii să fi fost hrăniţi„, a adăugat Neville, fără a oferi mai multe detalii.

Vom continua să facem controale împotriva dăunătorilor, dacă va fi nevoie, dar sperăm că lucrările de combatere a dăunătorilor care au fost deja efectuate să fi rezolvat problema”, a spus Putintseva, care a fost printre primele sportive care s-au plâns de regulile de carantină ale hotelului, a postat pe reţelele de socializare un videoclip cu un şoarece care ieşea din spatele unui dulap din camera ei.

Putintseva susţine că şi-a pierdut somnul din cauza rozătoarelor şi şi-a exprimat frustrarea că nu i se permite să deschidă fereastra din camera ei.

Avem nevoie de aer proaspăt pentru a respira”, a postat ea pe Instagram.

Directorul executiv al turneului australian, Craig Tiley, a afirmat că îi înţelege pe jucători, aceasta fiind o experienţă nouă pentru ei.

„La început, a fost destul de dificil cu adaptarea lor. Acum însă este mult mai bine şi cred că majoritatea jucătorilor o înţeleg şi o acceptă. Există o minoritate care combat şi acum condiţiile, dar vom face tot ce putem pentru a le îmbunătăţi pentru ei”, a mai declarat oficialul australian.

Exit mobile version