• România va juca în Austria în Liga Naţiunilor, azi, de la ora 21.45
  • Este un meci extrem de important, mai ales după egalul cu Irlanda de Nord
  • Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că va schimba primul 11

Dacă rezultatul României cu Irlanda de Nord te-a dezamăgit, nu eşti singurul. Selecţionerul Mirel Rădoi a recunoscut acest lucru şi speră ca lucrurile să se schimbe cu Austria. Deşi jocul naţionalei a fost dătător de speranţe, la final a fost doar 1-1 iar România are nevoie de un rezultat mare cu principala favorită din grupa de Liga Naţiunilor.

Rădoi e hotărât să nu renunţe la stilul ofensiv pe care l-a avut şi la naţionala de tineret a României, cea care ne încânta în urma cu un an la Euro. Faţă de meciul cu Irlanda de Nord, Rădoi pregăteşte surprize în echipa de start.

„Vom avea câteva schimbări tocmai pentru a evita această problemă, să nu rezistăm. Şi mai ales la început de joc pentru că, la fel cum bine ştiam că Irlanda de Nord în ultimele 15 minute marchează foarte multe goluri, la fel Austria pe începuturile de repriză şi spre sfârşiturile de joc, marchează goluri, şi atunci putem să fim în dificultate dacă nu aducem jucători cu prospeţime”, spune Mirel Rădoi.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Vom practica probabil acelaşi joc ca şi în meciul cu Irlanda, vom încerca să avem posesia pentru că asta este ideea antrenorului. Deja am lucrat foarte mult pe această temă şi în niciun caz nu vom sta să ne apărăm”, a declarat Ciprian Tătărușanu.