• Bilbao a fost exclusă oficial din lista orașelor care organizează meciuri pentru EURO.
  • Dacă nu vor accepta fani în tribune, München și Dublin vor pierde și ele meciurile.
  • UEFA va anunța mâine lista finală cu orașele gazdă de la EURO 2020.

UEFA face calculele pentru EURO 2020 fără Bilbao, Munchen și Dublin. Până acum, Bilbao este singurul exclus oficial din lista celor 12 orașe organizatoare din cauza restricțiilor dure anti-COVID.

Dacă Germania și Irlanda nu vor lăsa fanii înapoi în tribune, și ele ar putea pierde meciurile de la EURO.

„Chiar dacă pandemia a amânat EURO cu un an, UEFA vrea să fie neapărat un succes. Și nu vorbesc doar despre organizare în sine, ci despre atmosferă și bani. Un EURO fără fani în tribune nu arată ca un spectacol! Cei mai mulți dintre noi îl vor vedea oricum la televizor, dar ai văzut cum sunt meciurile cu scandări doar în difuzoare și pancarte cu fani desenați. Sunt triste! UEFA este conștientă de acest lucru și le-a cerut organizatorilor să confirme că vor primi fani pe stadioane cel târziu până mâine”, a transmis Cirpian Bolan, corespondent Aleph News.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ce cred autoritățile despre decizia celor de la UEFA

„Autoritățile din Bilbao vor să dea UEFA în judecată pentru daune. Cer peste 1.2 milioane de euro, adică banii investiți până acum în pregătirile pentru EURO. Partidele din Grupa E se vor muta, cel mai probabil, în Sevilla, pe stadionul La Cartuja. Dacă UEFA pierde și Dublin, și Munchen, ar fi o adevărată bătaie de cap. Guvernul irlandez nu vrea să facă niciun compromis când vine vorba de restricții, iar nemții nu au dat nici ei vreun indiciu că ar fi de acord. Anglia, Scoția sau Rusia ar putea oferi soluții alternativ”, a adăugat corespondentul Aleph News.