• Căpitanul celor de la Manchester United a fost găsit vinovat după arestarea din Grecia.
  • Judecătorul a anunţat că Harry Maguire se face vinovat de ultraj şi tentativă de mită.
  • Maguire, cel care a pledat nevinovat, a fost convocat astăzi în naţionala Angliei.

Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat pentru ultraj, tentativă de mită, dar și pentru că s-a opus arestării.

El a fost arestat săptămâna trecută în Mykonos, alături de fratele său şi un prieten, după o bătaie care izbucnit într-un bar.

Maguire a acuzat că sora lui a fost injectată cu „drogul violului” şi astfel a pornit conflictul. Maguire şi fratele său au fost eliberaţi după 2 nopţi în arest şi s-au întors în Marea Britanie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

„Trebuie să accepți ce ai făcut și să-ți ceri scuze”

Verdictul de astăzi a fost anunţat în absenţa lor. Avocatul care s-a aflat alături de procuror în acest caz a vorbit cu Sky Sports după verdict: „Când eşti sportiv şi ești un model pentru oameni trebuie să accepţi ce ai făcut şi să-ţi ceri scuze.

Până astăzi nu am avut parte de asta, ei au dat vina pe poliţişti. Acest lucru nu a fost acceptat de către Curte. Victimele şi ofiţerii de poliţie au fost atacaţi. Singurul lucru pe care îl doresc sunt scuzele”. 

În urma verdictului, Maguire a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare. Pot exista şi repercusiuni sportive.

Maguire a fost anunţat astăzi că face parte din lotul Angliei pentru partidele cu Islanda şi Danemarca din Liga Naţiunilor. Acest verdict ar putea duce la excluderea lui Maguire din lotul echipei naţionale.