Base Jumping – sportul prin care zbori deasupra munților

Dacă-ți plac filmele cu super eroi afla că și tu poți fi unul. Base jumping este sportul care te transformă, cât ai clipi, în Batman sau într-o veveriță zburatoare, depinde cat de curajos ești.

Să știi că nu ai nevoie de puteri speciale ca să plutești deasupra lumii, ci doar de un costum cu aripi. Poate nu vei putea mișca munții din loc, dar cu siguranta vei admira îndeaproape cele mai înalte culmi. Desi pare floare la ureche, îți spun că trebuie sa ai minim 100 de sărituri cu parașuta la activ, ca să practici Base jumping.

Dance battle inspirat din Black Panther

Cascadoriile actorului Chadwick Boseman, celebru pentru rolul principal din filmul Black Panther, sunt o sursa de inspiratie pentru artiștii contemporani. Sportivii onorează numele celebrului actor, îmbinând miscarile de dans cu cele de karate. Coregrafiile de hip-hop, bine puse la punct, fac senzație pe străzile New York-ului. Dansatorii par că se luptă, la propiu, reușind astfel să păcăleasca trecătorii, uluiți de mișcările unui adevărat dance battle.

Jocul Snake readus la viață

Fotograful Jules Langeard a reprodus jocul Snake cu ajutorul unor imagini filmate pe terenul unui skate park. Artistul, fascinat de trucurile sportivilor, îți arată ce efecte vizuale inedite obține, filmând zilnic, cu drona, skaterii care nu se pot dezlipi de placa cu 4 roți. Jules postează conținutul artistic, plin de dinamism pe pagina sa de Instagram.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Cliffjumping – Trăiește viața la maxim!

Tu ai curaj sa plonjezi in apa de pe stanci abrupte? Câțiva impătimiți ai cliffjumping-ului iti arata ce senzatii traiesc, practicand acest sport extrem. Cei mai curajosi inotatori au filmat întreg procesul și l-au postat pe social media. Ei spun că experienta nu se compara cu săriturile in piscină. Atentie, e posibil ca aceste imagini sa te incarce cu o doza mare de adrenalina.

Antrenează-te ca Superman!

Te-ai gândit vreodată cum reușește Superman să se mențină în formă? Actorul, Henry Cavil, îți arată ce exerctiții face, înainte de a păși pe platoul de filmare, pentru a intra mai bine in pielea super eroului. Super-Tracțiunile,super- flotările și super-dealift-urile sunt elementare pentru o condiție fizică perfecta. Pentru menținerea masei musculare, Henry urmează și un plan alimentar bine pus la punct: shake-ul de proteine cu ovaz și pieptul de pui nu lipsesc din dieta actorului.

Duking Devils

Grupul de acrobați, Dunking Devils, face senzație pe internet. Sportivii îți arată cele mai trăsnite moduri prin care poți să înscrii la coșul de baschet. Cascadorii au intrat în cartea recordurilor, făcând show cu mingea chiar pe un tren în mișcare. Reușita sportivilor implica ore bune de exersare și o trambulină rezistentă la șocuri.

Vedetele cunosc beneficiile sportului

Îți place sportul pentru că te menține în formă și pentru ca are efecte benefice pe termen lung. Celebritățile știu asta și profită de fiecare antrenament. La 45 de ani, Eva Longoria își întreține trupul bine definit, folosind TRX-ul. Și Jessica Biel pășește des pragul sălilor de fitness. Artista iubește genuflexiunile într-un picior. De beneficiile sportului se bucură și Maria Sharapova. Rusoaica a lăsat, de curând, racheta din mână, dar continuă să se antreneze ca o campionă. Sharapova este atrasă de sportul de contact, iar antrenamentele cardio cu mănuși și exercițiile pilates sunt preferatele ei.