• După ce s-a retras din box, Mike Tyson s-a dedicat propriilor afaceri, una dintre care este vânzarea de canabis.
  • Compania sa se numește „Tyson Ranch” și se află în statul american California, unde consumul de marijuana a fost legalizat din 2016.
  • Mike Tyson are o fermă în care cultivă marijuana pe o suprafaţă de 20 de hectare.
  • Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună din afacerea cu marijuana.
  • Fostul campion de box declară că consumă „marfă” în valoare de 40.000 de dolari împreună cu musafirii săi.

Mike Tyson, fostul campion mondial de box la categoria grea, câştigă în jur de 500.000 de dolari pe lună din vânzarea de marijuana, scrie cotidianul sportiv spaniol Marca.

Potivit publicației Cheat Sheet, Tyson că pentru propriul consum cheltuiește aproximativ 40.000 de dolari pe marijuana pentru el și pentru oaspeții săi.

În 2020, Mike Tyson a recunoscut că a fumat canabis înainte de meciul cu Roy Jones Jr. – prima sa luptă din ultimii 15 ani. Fostul campion mondial de box a adăugat că aşa va muri.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Se estimează că Tyson a câștigat o avere de 584 de milioane de dolari de-a lungul carierei sale de box, după un total de 56 de lupte. Mai târziu a ajuns în faliment, înainte de a-și crea propria afacere cu marijuana.

Tyson s-a retras din box în 2005, după o înfrângere devastatoare în meciul cu Peter McBride, și de atunci s-a concentrat pe dezvoltarea business-ului cu canabis.

Tyson a făcut cunoştinţă cu industria marijuanei în 2016 (cu Tyson Holistic Holdings), care vinde produse de marijuana, precum și tulpini, extracte și produse alimentare marijuana premium. De atunci a început să fie un avocat pentru eliminarea restricțiilor legate de droguri pentru sportivi.