• Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj nu se va mai disputa la data programată inițial
  • Meciul a fost amânat după ce Alexandru Păun de la CFR a fost testat pozitiv
  • Anunţul vine după ce Dinamo a anunţat că 10 jucători au coronavirus

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj nu se va mai juca la data programată. Partida a fost amânată după ce Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta. CFR Cluj este al doilea club din Liga 1 după Dinamo care înregistrează cazuri de Covid printre jucători.

Cei de la Dinamo au 10 cazuri de coronavirus la echipă şi solicită ca sezonul din play-out să fie oprit. Cei de la CFR Cluj se aflau la Bucureşti când au primit vestea şi le-a fost recomandat să rămână încă o săptămână în capitală, la Mogoşoaia.

Jucătorii celor de la CFR Cluj vor efectua o noua serie de teste duminică. În eventualitatea în care acestea vor fi negative, partida cu FCSB ar putea să fie reprogramată pentru 30 iulie. Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat că meciul nu se va disputa în această seară.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene” a anunţat LPF.