Caz de coronavirus la CFR Cluj. Partida cu FCSB a fost amânată

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj nu se va mai juca la data programată. Partida a fost amânată după ce Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta. CFR Cluj este al doilea club din Liga 1 după Dinamo care înregistrează cazuri de Covid printre jucători.

Cei de la Dinamo au 10 cazuri de coronavirus la echipă şi solicită ca sezonul din play-out să fie oprit. Cei de la CFR Cluj se aflau la Bucureşti când au primit vestea şi le-a fost recomandat să rămână încă o săptămână în capitală, la Mogoşoaia.

Jucătorii celor de la CFR Cluj vor efectua o noua serie de teste duminică. În eventualitatea în care acestea vor fi negative, partida cu FCSB ar putea să fie reprogramată pentru 30 iulie. Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat că meciul nu se va disputa în această seară.

„Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene” a anunţat LPF.

Exit mobile version