• Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte au anunţat noi cazuri de Covid-19
  • Daniel Pancu, antrenor la Iaşi, a spus că atât jucători, cât şi membri ai staff-ului tehnic sunt pozitivi
  • La Chindia Târgovişte sunt trei cazuri noi de Covid-19

Conducerile echipelor Poli Iași și Chindia Târgoviște au anunțat vineri că jucători și membri ai staff-urilor au fost depistați pozitiv cu Covid-19 în urma testelor periodice făcute săptămâna aceasta.

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iaşi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că atât jucători, cât și membri ai staff-ului tehnic au fost depistați cu Covid-19, fără să precizeze numărul sau numele acestora.

Pancu nu s-a arătat însă foarte îngrijorat de acestă situație, precizând că pentru jocul de duminică cu Gaz Metan Mediaș au revenit în lot Andrei Cristea, Ianoş Brânză și Nikos Baxevanos, astfel că va putea alinia o echipă competitivă.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Cei de la Chindia Târgovişte a anunţat, tot vineri, pe Facebook, apariția în echipă a trei cazuri de infectare cu coronavirus.

„AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR din această săptămână au fost depistate trei cazuri pozitive de Covid-19 în rândul jucătorilor. Ceilalţi componenţi ai lotului şi staff-ul au fost ulterior retestaţi, rezultatele fiind negative”, se menționează în comunicat.

Chindia Târgovişte urma să joace vineri, pe teren propriu, de la ora 17.00, cu Academica Clinceni, în etapa a 18-a a Ligii I.