Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a spus, miercuri, înaintea cununiei civile dintre sportivă și Toni Iuruc, că președintele Klaus Iohannis nu a fost invitat oficial la eveniment.

Nu (a fost trimisă o invitație la Administrația Prezidențială – n.red.)”, a răspuns Stere Halep, la întrebările jurnaliștilor, înainte de evenimentul de miercuri după-amiază.

Referitor la faptul că invitaților li s-a cerut să nu aibă telefoane sau dispozitive de înregistrare, Stere Halep a spus că „toate sunt minciuni”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oameni de pe pământ, nu avem nimic de ascuns”, a mai spus sursa citată.

De asemenea, el a infirmat zvonul conform căruia la nunta Simonei va exista un dress code.

Cununia civilă va avea loc miercuri, de la ora 16.00, a mai spus tatăl sportivei.

„Le urez să aibă multă sănătate, că în rest au de toate”, a punctat el.

Mesajul postat de sportivă pe Instagram, înaintea marelui eveniment

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta” este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri, în ziua în care se căsătorește.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane, care îi urează sportivei „Casă de piatră”.

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.