• Serena Williams are o avere de 200 de milioane de dolari
  • Serena este cea mai bogată sportivă din lume, urmată de Sharapova și Alexis DeJori
  • T. Woods este cel mai bogat sportiv, cu aproape $200 mil. mai bogat decât Mayweath

Anii trec, trofeele se adună și conturile cresc. Îți spun acum cine sunt cei mai buni sportivi și afaceriști din lume.

Dacă vorbim de fete, cea mai bogată e Serena Williams. Nici nu e de mirare când te uiți la cele 23 de titluri de Grand Slam pe care le-a câștigat în carieră. A făcut peste 90 de milioane de dolari doar din tenis, aproape jumătate din averea ei de 200 de milioane de dolari. Totuși, Serena este foarte cumpătată.

Serena Williams: „Tatăl meu spunea tot timpul că sportivii își pierd banii. Wow! Da, sportivii își pierd mereu banii și spunea asta bazându-se pe povești de viață din baseball. Înveți să economisești, înveți să-ți cheltuiești banii”

Chiar dacă nu mai joacă la nivelul din anii trecuți, Sharapova câștigă sume frumoase din sponsorizări și modelling. Rusoaica a strâns peste 140 de milioane de dolari de când joacă la profesioniști, cu 40 de milioane mai mult decât surpriza de pe locul 3.

Alexis DeJoria a făcut suta de milioane din cascadoriile pe care le face la volan. Mașinăria de bani Tiger Woods nu s-a oprit, în ciuda scandalurilor în care s-a băgat. Este cel mai bogat sportiv, cu o avere de 800 de milioane de dolari, urmat de Floyd Mayweather, cu 600. Money nu e obișnuit să fie pe locul 2, așa că se laudă mereu cu cărămizile de bani pe rețelele sociale.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA