• Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.
  • Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.
  • Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.

Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.

Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL

Știi că performanța înseamnă muncă și bineînțeles, sacrificiu. Larisa Iordache nu regretă niciun moment în care a luptat pentru glorie.