• Villarreal – Real Madrid 1-1
  • Atletico Madrid – Barcelona 1-0
  • Hertha Berlin – Borussia Dortmund 2-5

S-a dus pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale, iar cei mai tari jucători au revenit la cluburile lor. Nu toți au strălucit pe teren, însă.

La Real Madrid doar ce s-a vindecat Hazard de COVID, că Benzema și Ramos s-au accidentat. Cu 7 jucători indisponibili din cauza accidentărilor sau a coronavirusului, campioana Spaniei a reușit doar un egal pe terenul lui Villarreal.

Nici rivalii de la Barcelona nu au dus-o mai bine. Catalanii au pierdut derby-ul cu Atletico după o gafă a lui Ter Stegen și au rămas pe locul 10 în La Liga. Cei mai buni prieteni, Messi și Suarez nu s-au putut revedea pe teren. Suarez are COVID și e în izolare la domiciliu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cel mai fericit fotbalist al zilei a fost Erling Haaland. Vârful lui Dortmund a marcat de 4 ori în victoria cu 5-2 în fața Herthei Berlin și a demonstrat de ce a primit premiul pentru cel mai bun tânăr jucător al anului. Tot la Dortmund a debutat cel mai tânăr fotbalist din istoria Bundesligii. Youssufa Moukoko a avut dreptul să joace pentru prima dată pentru echipa mare la doar 16 ani, după ce a marcat 13 goluri în 4 meciuri la tineret. Borussia Dortmund rămâne pe locul 2 în campionatul Germaniei, la un punct în spatele lui Bayern.