• Echipa de la care marele fotbalist a plecat în Europa și la care și-a terminat cariera a făcut pe pagina de Instagram un mozaic de imagini
  • O dată, stadionul gol și întunecat, apoi o poză cu Maradona tânăr, ridicat pe brațe în tribune
  • Boca Juniors a inclus în colaj și un clip emoționant, cu titlul, „Diego Eternul”.
View this post on Instagram

A post shared by Boca Juniors (desde 🏡) (@bocajrsoficial)

Lionel Messi, care a moștenit tricoul cu numărul 10 de la Maradona, a pus pe Instagram o poză cu ei doi și a scris „pleacă, dar nu ne părăsește, Diego e etern”.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Pele a pus pe Instragam o poză cu Maradona care ține Cupa Mondială în mână, cu comentariul „Într-o zi, sper, vom juca fotbal în cer”

Ronaldo a transmis și el un mesaj emoționant pe Instragram: „Pierd un mare prieten, al cărui talent m-a inspirat de când eram copil. El Pibe, moștenirea ta este eternă. Magia de pe teren nu va fi uitată niciodată. Lumea își ia rămas bun de la un geniu etern, unul dintre cei mai buni, un magician fără pereche”, a postat Cristiano Ronaldo pe Instragam, la o poză cu el și Maradona.

Mike Tyson și-a amintit pe Twitter că și el, și Maradona, au devenit campioni ai lumii în 1986 și că lumea obișnuia să-i compare.

Napoli, echipa pentru care Maradona a jucat cel mai mult, l-a omagiat pe Instragram printr-un clip cu cele mai bune momente.

Primarul din Napoli a vorbit despre ce a însemnat Napoli pentru Maradona și Maradona pentru Napoli.

Luigi de Magistris, primarul orașului Napoli: „Maradona este Napoli. Dragostea orașului și napolitanilor pentru Diego este viscerală.”