• Kent Orrgrenn a lansat o petiție online în care cere redeschiderea sălilor de fitness
  • CEO-ul spune că sportul este esențial pentru sănătatea întregii națiunii
  • Clasele de fitness exterioare, vor respecta aceleași măsuri de protecție
  • Un studiu arată că aproximativ 72% din oamenii chestionați aleg sportul în aer liber în 2021

Mișcarea este esențială pentru o viață sănătoasă. Ai auzit de multe ori asta, însă acum deschiderea sălilor de fitness stă sub semnul întrebării.

CEO-ul liderului de piața locală de wellness, nu a mai stat pe gânduri și a trecut la treabă. A lansat o petiție online în care susține faptul că activitatea fizică este esențială pentru susținerea sănătății oamenilor.

El spune că sălile de sport și piscinele interioare ar trebui să funcționeze indiferent de situație.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

„Din momentul în care sălile s-au închis, am vrut să ne asigurăm că toți membrii noștri continuă să facă fie activi și să fie sănătoși. De când ne este permis să facem asta în aer liber, am decis să urmăm și noi acestă cale.”, a spus KKent Orrgren, CEO World Class România.

La capitolul igienă, clasele de fitness desfășurate în aer liber vor respecta aceleași măsuri de protecție ca în spațiile închise.

„Ne asigurăm că avem distanțare socială, verificăm temperatura tuturor când vin, de asemenea purtăm măști atunci când nu suntem în timpul antrenamentului și ne asigurăm că dezinfectăm tot atât înaintea fiecărei grupe cât și după terminarea acesteia”, a adăugat acesta.

RunRepeat a întrebat 2.000 de persoane, cetățeni din peste 120 de țări, ce alternative găsesc pentru continuarea antrenamentelor.

Rezultatul arată că 72% dintre respondenți vor face antrenamentele în aer liber anul acesta.

Mii de oameni au semnat și petiția online lansată de Kent Orrgrenn, iar astăzi vor avea loc primele antrenamente în noile spații amenajate în exterior.

„Noi vrem să clarificăm faptul că industria noastră este esențială. Pentru că business-urile esențiale pot sprijini sănătatea națiunii și restabilirea zonei financiare. Totodată va fi mai puțin stres pe umerii sistemului de sănătate dacă ajutăm mai mulți oameni să se păstreze sănătoși. Acesta este motivul pentru care noi milităm pentru un stil de viață sănătos.”, a concluzionat CEO-ul World Class România.