• CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, cu ŢSKA Sofia
  • A fost primul meci fără Dan Petrescu pe banca tehnică
  • Ardelenii trebuie să câştige în ultima etapă, cu Young Boys Berna, pentru a se califica mai departe

Fără Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a reușit doar o remiză albă, joi seara, în fața celor de la CSKA Sofia.

Ambele echipe au avut rând pe rând ocazii mari de a marca, dar în final scorul a rămas 0-0.

CFR Cluj este nevoită să câștige peste o săptămână în deplasare împotriva echipei elvețiene Young Boys Berna.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

CFR Cluj a înfruntat joi seara pe teren propriu pe CSKA Sofia, într-un meci contând pentru penultima etapă a fazei grupelor, în Europa League. Fotbaliștii din Gruia l-au avut pe bancă pe Marius Bilașco, după ce Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu CFR în urmă cu 4 zile.

Clujenii au început bine și au ratat deja în minutul 2 o mare ocazie prin Pereira, care a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Imediat CSKA ripostează fiind nevoie de intervenția lui Camora, care a respins mingea de linia porții. CFR mai punctează la numărul ocaziilor prin Debeljuh și Păun, dar la pauză s-a intrat fără ca vreuna din echipe să fi marcat.

Partea secundă a fost dominată de CSKA Sofia, aceștia având cel puțin două ocazii mari de a marca. Cu 5 minute înainte de final Chipciu a văzut al doilea galben pentru simulare fiind eliminat eliminat.

Bulgarii au fost mai periculoși pe final, însă scorul a rămas neschimbat. În ultima etapă CFR Cluj joacă în Elveția cu Young Boys Berna.

Elvețienii sunt pe locul 2 în grupă, cu 7 puncte, în timp ce clujenii sunt pe 3, cu 5 puncte. Pentru a se califica în primăvara europeană CFR Cluj are nevoie obligatoriu de o victorie.