• CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe FC Botoşani şi s-a apropiat la 1 punct de liderul Universitatea Craiova
  • Cei de la CFR Cluj au dezvăluit după partidă că Dan Petrescu este în continuare la spital
  • Fundaşul Andrei Burcă a dezvăluit calvarul din izolare: „Cei care au crezut că am fentat testele sunt oameni care nu gândesc”

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în fața moldovenilor de la FC Botoșani și s-au apropiat la un punct de liderul Universitatea Craiova.

Deac a adus victoria cu Botoşani dintr-un penalty. Dan Petrescu nu s-a aflat pe bancă, iar cei de la CFR Cluj au anunţat după meci că antrenorul de 52 de ani este în continuare internat după ce a fost testat pozitiv. 

CFR a anunţat astăzi că 23 de jucători au fost testaţi pozitiv la Bucureşti şi negativ la Cluj. Clinica „Regina Maria” a răspuns la acuzaţiile că a greşit testele. Pentru jucătorii CFR-ului, perioada a fost una extrem de dificilă.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

„Să nu te antrenezi 10 zile aproape, e imposibil. Eu am stat cu Adiţă (nr Adrian Păun) în cameră. De duminică, până vineri, îmi lăsau mâncarea la uşă, nu am văzut pe nimeni. Cei care au crezut că am fentat testele sunt oameni care nu gândesc. M-a deranjat foarte tare ce spune lumea că facem noi scenarii ca să nu jucăm cu FCSB”, spune jucătorul CFR, Andrei Burcă.