• CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în turul doi preliminar din UEFA Champions League.
  • Campioana din Gibraltar a condus la pauza meciului.
  • Returul se va juca miercurea viitoare, la Cluj Napoca.

Campioana României a izbutit, marți seara, să învingă în deplasare, cu 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, după ce fusese condusă la pauză. Golul victoriei a fost făcut cadou, după o pasă neglijentă spre portar a unui fundaș.

Desfășurat pe un teren sintetic, în condițiile unui vânt puternic, meciul dintre Lincoln Red Imps și CFR Cluj a avut o desfășurare puțin previzibilă. După 45 de minute anoste, gazdele au marcat surprinzător, pe finalul reprizei, deschizând scorul prin mijlocașul Marco Rosa, la capătul unei combinații frumoase în marginea careului clujean.

Ardelenii au egalat la scurt timp după revenirea de la vestiare, croatul Gabriel Debeljuh valorificând o centrare în careu, primită de la Runar Sigurjonsson (1-1, min. 52).

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În minutul 58, unul din fundașii lui Lincoln a intenționat să trimită o pasă spre propriul portar, pasă ce a ajuns în cele din urmă la Debeljuh, care a făcut dubla, aducând victoria pentru ardeleni, care până la final nu au mai reușit nici o fază notabilă.

Returul se va juca miercurea viitoare, la Cluj Napoca. Până atunci, CFR mai are de jucat în Liga 1, sâmbătă, în deplasare la Academica Clinceni.