• Charles se referă la comentariile pe care le-a făcut în interviul acordat în 2012 la emisiunea The Waddle & Silvy Show.
  • El a spus că Michael nu a făcut o treabă bună” în calitate de proprietar majoritar al Charlotte Bobcats.
  • El a mai spus: Încerc să mă înconjor de oameni de genul: Hei, dacă o dau în bară, te rog să-mi spui”.

Charles Barkley abordează dușmănia sa de lungă durată cu fostul prieten apropiat Michael Jordan. În timp ce a apărut la podcastul Let’s Go! al lui Tom Brady, Charles, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Michael, de asemenea în vârstă de 59 de ani, de aproape 10 ani, după ce a spus ceva care l-a jignit” pe legendarul jucător de la Bulls.

Cred că, probabil, eu și Michael eram cei mai buni prieteni, acesta este probabil cel mai important lucru”, a răspuns Charles când Tom l-a întrebat dacă au existat ramificații pentru că și-a dat cu părerea de-a lungul carierei sale TV.

Michael Jordan, pierderea prieteniei sale a fost probabil cel mai proeminent lucru care mi s-a întâmplat. Dar am fost sincer în legătură cu ceea ce credeam. Am spus: Ascultă, cel mai greu lucru la Michael, trebuie să pună oameni mai buni în jurul lui”, și-a amintit Charles. Pentru că cel mai greu lucru, atunci când ești faimos, ei sunt în avionul tău privat, tu cumperi toate băuturile, tu cumperi toate cinele. Foarte puțini oameni vor fi sinceri cu tine”.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

El a continuat: Încerc să mă înconjor de oameni de genul: Hei, dacă o dau în bară, te rog să-mi spui”. Iar Michael s-a simțit jignit de ceva ce am spus despre el. Și nu am mai vorbit de probabil aproape 10 ani. Și era cel mai bun prieten al meu la vremea respectivă. Și îl iubesc pe tip ca pe un frate și amândoi suntem încăpățânați și nu am mai vorbit.”

Charles se referă la comentariile pe care le-a făcut în interviul acordat în 2012 la emisiunea The Waddle & Silvy Show, când a spus că Michael nu a făcut o treabă bună” în calitate de proprietar majoritar al Charlotte Bobcats, iar echipa a avut cel mai slab record din NBA, 4-29.