• Cinci jucători de la Petrolul au coronavirus, toată echipa fiind plasată în izolare
  • Liga a doua din România trebuia să înceapă în acest weekend
  • Primele 2 partide ale celor de la Petrolul vor fi amânate

Revenirea ligii secunde se amână din cauza pandemiei. Jurnalistul Ioana Cosma a anunţat, în direct la Pro X, că 5 jucători de la Petrolul au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Medicul echipei a dezvăluit însă că rezultatele nu au venit în acest moment.

„Suntem surprinşi de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele 3 au ieşit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână. Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare şi aşteptăm rezultatele chiar în cursul serii de astăzi. Sper ca toate să iasă finalmente negativ fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a declarat Laurenţiu Bulata, pentru Gazeta Sporturilor.

„Barajul va fi amânat”

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, nu a putut să confirme informaţia, însă a vorbit despre consecinţele amânării acestor meciuri din liga secundă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Nu am primit nimic oficial din partea lor ca reacţie, doar ce am citit în presă. Ideea e că, probabil că cu această ocazie se reglementează şi povestea cu jocul de baraj că tot trăgeau să fie într-un singur tur, că nu există date. În momentul acesta o să trebuiască să-şi extindă şi ei programul competiţional şi asta înseamnă că o să înceapă mai târziu şi liga a doua (sezonul 2020/2021). Asta e consecinţa pentru că dacă îi bagă 14 zile la izolare dacă se confirmă informaţia, se amână 2 meciuri”, a declarat Justin Ştefan pentru Mediafax.